The IronCross din Iași

The IronCross este o trupă rock de tineri din Iași. Ea a fost înființată în 2015.

Componența:

  • Andreea Munteanu – voce
  • Smaranda Marian – clape, voce
  • Andrei Cerbu – chitară și voce
  • Sergiu Teclici – chitară
  • Miruna Harter – bass
  • George Pintilii – tobe

 

Piesa cu care s-au înscris în concurs se numește „The Monster” și poate fi ascultată mai jos:

Andrei Cerbu are 14 ani și este elev la Colegiul Costache Negruzzi din Iași. Este cunoscut pentru participarea la ,,Românii au talent”, unde s-a clasat pe locul 3 în finală. A colaborat cu Nicu Covaci și cu trupa Phoenix, alături de care a lansat albumul ,,Vino, Țepeș!” În 2016, Andrei a câștigat la WCOPA Hollywood USA 3 medalii de aur, una de argint și una de bronz.

Miruna Harter are 14 ani și învață la Colegiul Național din Iași. Ea a demonstrat că ambiția de a învăța să cânte la chitară bass nu are limite, ajungând astfel în aproape un an să poată aborda orice piesă rock fără nicio rezervă!

Sergiu Teclici are 16 ani și este elev la Colegiul Național Cuza Vodă din Huși. El este implicat trup și suflet la fiecare concert, atât de implicat incât are mereu ,,norocul” de a i se rupe câte o coardă de la chitară în timpul cântărilor. Dar, desigur, Sergiu se descurcă de fiecare dată, astfel încât orice experiență de acest gen este încununată de bună dispoziție și amuzament.

Îl aveți cumva vecin pe George Pintilii? Nu de alta, dar bine că nu repetă acasă la tobe, pentru că nu are deloc probleme cu ritmul! Ne ține în „mișcare” cu o energie greu de egalat! El are 16 ani si este elev la Colegiul Vasile Adamachi.

Andreea Munteanu are 17 ani și este elevă la Colegiul Pedagogic ,,Vasile Lupu’’ din Iași. Mereu pozitivă, ea îi ajută pe cei din The IronCross să evolueze frumos, integrându-se perfect in trupă! Vocea ei, cu siguranță, este o comoară pentru viitorul rock-ului românesc!

Smaranda Marian are 16 ani și învață la Colegiul Național Cuza Vodă din Huși. În 2015, la concursul naţional Muzart a obţinut premiul al doilea. Ea este clăparul trupei The IronCross de puțin timp și este exact persoana care le lipsea pentru formula ideală!

Trupa a cântat în deschiderea unor nume mari în rock-ul românesc, precum Phoenix, Trooper şi Bucovina, şi a susţinut concerte în multe oraşe – Iaşi, Suceava, Bacău, Piatra Neamţ, Luduş, Târgu Ocna, Râmnicu-Vâlcea şi Bucureşti. La fel de promiţător sună şi viitorul! Cei 7 adolescenţi pasionaţi de muzică bună, în special muzică rock, au ca scop să ajungă una dintre trupele de referinţă al rock-ului autohton şi nu numai. Scena e a doua lor casă şi îi uneşte faptul că prin muzică se pot exprima liber. Talentul, ambiţia şi prietenia stau la baza dezvoltării lor ca trupă. Deviza lor este: Stay rock! Be rock!

Lasă un comentariu